Hirdetés

George Miller leszólta a Mad Max játékot, szerinte Kojima jobbat tudna csinálni

|

Úgy érzi, az Avalanche nem adott bele mindent, amikor a 2015-ös Mad Max adaptációt csinálta.

Hirdetés

A Just Cause játékokról ismert Avalanche nem volt rossz választás a 2015-ös Mad Max játékhoz, de tény, hogy a csapatnak volna még mit tanulnia például történetmesélés terén, vagy annak kapcsán, hogyan lehet egy hosszú, nyílt világú játékban végig fenntartani az izgalmat.

Nem tudni, pontosan mi nem tetszett a Mad Max filmeket rendező George Millernek, viszont egy friss interjúban elmondta, a játék nem lett annyira jó, amennyire ő akarta.

"Én azon emberek egyike vagyok, akik inkább nem csinálnak meg valamit, ha nem tudják azt a lehető legmagasabb szinten elkészíteni."

Hirdetés

Miller a játékkal nem foglalkozott közvetlenül, a projektet az Avalanche vitte tőle függetlenül, és úgy érzi, ő nem tudna jó játékot készíteni, mert egyáltalán nem ért ehhez a területhez. Gyorsan megjegyezte, hogy Hideo Kojima szerinte megfelelő lenne a feladathoz, de annyi minden van az ő fejében, hogy meg sem meri kérdezni erről. 

A rendező kijelentésére több posztban is reagált az Avalanche-ot vezető Christofer Sundberg. Arrogánsnak nevezte Millert, és hozzátette, a filmesek mindent megpróbáltak, hogy a Mad Max játék a lehető leginkább lineáris legyen. Egy év fejlesztés elteltével jöttek rá, hogy mire kényszerítették a csapatot (amely nyilván egy nyílt világú játék koncepcióját vázolta fel nekik, hiszen ebben tapasztalt), és hogy a játékosok inkább szabadságra, önállóságra vágynak, ezért kukázni kellett az addig elkészült projektet, kénytelenek voltak újrakezdeni. Emellett szerinte borzalmas időpontban jelent meg a Mad Max, amihez a kiadó (a Warner Bros.) ragaszkodott (a Metal Gear Solid V-tel egy napon adták ki), és nem is fogyott jól, így egy csomó elkészült DLC-t szintén ki kellett dobni.

Kojima most a Death Stranding 2 mellett egy OD nevű játékon is dolgozik, valószínűleg ennél többet nem vállal be a következő néhány évre. Érdeklődve várjuk, ő mit mond, szívesen elvállalna-e egy Mad Max adaptációt, vagy marad a saját ötleteinél.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)