Hirdetés

Flappy Bird - megcsinálták a valódi változatát

|

Valami van a dobozban. Mármint egy igazi dobozban. Sikerült megalkotni a nem digitális formában játszató Flappy Bird verziót, ami ráadásul tökéletesen működik. Sőt, még hordozható is.

Hirdetés

Tudom, szomorú és sivár az élet azóta, hogy nincs hivatalosan elérhető Flappy Bird. Az ember nehéz szívvel vesz egy okostelefont 340 ezer forintért, csak hogy madarazhasson kicsit, a klónokat meg letiltották. Mit csináljunk ilyenkor?

Szerintem Justin Timberlake sosem volt annyira szuper, mint amikor az SNL stábbal, kiemelten Andy Samberggel közösen 2006-ban behozták a köztudatba a Dick in a Box című R&B paródiát. Hogy is gondolhattam erre most? Nos, Fawn Qiu, a Sesame Workshop munkatársa megépítette a dobozban működő Flappy Birdöt. Valóban működő modellről van szó, egy kartondobozban motorok, mágneses érzékelők segítségével kialakított rendszer, amelyben ugyanúgy írányítani lehet a Mario-szerű madarat a zöld oszlopok között. Valahogy így:

Qiu saját bevallása szerint eddig 5 pontot tudott vele összehozni, tehát a játékmenet nem könnyű, de legalább hordozható a rendszer, ha valaki esetleg a metrón vagy a parkban ülve szeretne gyakorolni. "Szerintem egy valódi, fizikailag tapintható játék sokkal izgalmasabb, minden győzelem vagy veszteség sokkal drámaibb, magával ragadja a felhasználót" - teszi hozzá a dobozos Flappy Bird megalkotója.

Ja, és ebben a verzióban reklámok sincsenek. Tuti siker.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)