Hirdetés

Ez a magyar fotós LEGO elemekből rakja össze kedvenc filmjeink ikonikus jeleneteit

|

Egy-egy fotó mögött komoly munka van, de az eredmény láthatóan megéri a belefektetett órákat.

Hirdetés

A BoredPandát pörgetve az ember néha gyöngyszemeket talál, így volt ez most is BrickPanda esetével. A srác nagyon tehetséges fotós, aki LEGO gyűjteményét, és képszerkesztési tehetségét arra használja, hogy kedvenc filmjeink jeleneteit öntse műanyagba.

A weboldal vonatkozó posztjait olvasgatva hamar kiderült, hogy BrickPanda egyébként egy magyar alkotó, aki Budapesten él, és komoly melót fektet a lent is látható anyagokba. Elmondása szerint egy ilyen képet összehozni nagyjából 3 órába telik, minden fotót a telefonjával készít, asztali lámpákkal és színes szemeteszsákokkal oldja meg a világítást, utána pedig jöhet a Photoshop, hogy olyan lélegzetelállító képeket láthassunk, mint a lenti galériában.

Hirdetés

Egyszerű megoldások és a kiváló szaktudás elég hasznos kombó, a végeredmény magáért beszél, a művész pedig le sem tagadhatná, mekkora Star Wars-, Gyűrűk Ura- és Jurassic Park-rajongó:

Akit érdekel BrickPanda többi munkája, az böngéssze át az alkotó Instagram oldalát, ha pedig támogatni szeretnétek őt, akkor Patreonon is megtaláljátok.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)