Hirdetés

Egy Call of Duty streamer azzal kérkedett, milyen profi, csak épp látható volt a csalóprogram ablaka

|

Közel 1800 néző előtt bukott le MrGolds, aki természetesen búcsúzhatott is a Twitch csatornájától.

Hirdetés

Folyamatos a küzdelem az Infinity Ward és a Call of Duty: Warzone csalói között, de egy ilyen népszerű játéknál különösen nehéz ellehetetleníteni a használóikat unfair előnyhöz juttató programok alkalmazását - még úgy is, hogy az Infinity Ward külön megkért mindenkit, hogy ne csaljon. Az is gáz, ha egy átlagos felhasználót kapnak csaláson, de különösen ciki, amikor egy streamerről derül ki, hogy valójában nem ügyességének köszönheti sikereit.

Hirdetés

MrGolds a napokban épp arról beszélt követőinek, hogy milyen ügyes, és ez pusztán annak köszönhető, hogy a visszarúgást jól kezeli - csak épp közben végig látható volt az EngineOwning csalóprogram ablaka, mely egyebek mellett a Modern Warfare-hez és a Warzone-hoz is használható.

A streamer később Instagramon tagadta, hogy csalt volna, viszont a csatornája felfüggesztésre került. A Twitch szabályzatában szerepel, hogy tilos csalni a játékokban, úgyhogy nem lehet nagyon meglepve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)