Hirdetés

Egészen fura promót készített a PlayStation a Venom 2-höz

|

Ha Andy Serkis gratulál a platinum trófeádhoz, megnézed az új Venom filmet?

Hirdetés

Míg az első Venom film a maga módján élvezhető volt, a második már kimondottan rossz - ebben mi is egyetértünk a külföldi kritikusokkal. A karakter, hacsak valahogyan nem keverik bele a Pókember: Nincs hazaútba (amire minden esély megvan egyébként, eleve Pókember is a Sony jóindulatának köszönhetően szerepelhet a Marvel Studios filmjeiben), legközelebb az Insomniac 2023-ban érkező játékában, a Marvel's Spider-Man 2-ben tűnhet fel, ahol valószínűleg Harry Osborn olvad össze a szimbiótával, ahogy azt az előző játék vége sugallta.

Hirdetés

A Sonynak érdeke, hogy ott promózza a filmet, ahol tudja. A ResetErán bukkant fel egy a PlayStation Europe hivatalos csatornáján nem listázottként szereplő, 15 másodperces spot, amiben Andy Serkis, a film rendezője gratulál a frissen megszerzett platinum trófeáért. Nem tudni, egy konkrét játéknál bukkan-e fel ez a videó (mondjuk pont a Marvel's Spider-Manné, amit legendásan könnyű kimaxolni), vagy bármikor, amikor a játékos kiplatináz valamit PlayStationön.

Ha esetleg élesben találkoztok vele, feltétlenül írjátok meg, hogyan csalogattátok elő.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)