Hirdetés

Diablo - az őszinte trailer megmondja

|

Minden idők egyik legsikeresebb akció-RPG sorozata sem úszhatta meg, hogy megkapja a saját őszinte trailerét.

Hirdetés

Pedig a Blizzard játékaival kapcsolatban óvatosan kell fogalmazni, mert a játékvilág Apple-jének olyan elhivatott rajongói vannak, akik ritkán értik a viccet, ha az egyik kedvencükről van szó.

Mocsynak például már el sem mertem linkelni ezt a videót. A Diablo Honest Trailer rámutat azokra a dolgokra, amiket a játékosok az évek során nehezményeztek a sorozattal kapcsolatban, a Diablo III kezdeti nehézségeitől egészen a hackerekig, illetve persze azt a fajta kényszeres gyűjtögetést is megemlíti, ami egy idő után átcsap agyatlan grindolásba. Brutálisan őszinte a videó, de nem sok helyen tudunk vitatkozni vele.

Nem különösebben meglepő módon főleg a Diablo III-mal foglalkozik az őszinte trailer, de hibái ellenére elképesztő mennyiségű ember játszik vele, akik közül az egyik legelhivatottabb már el is érte az 1000-es Paragon-szintet

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)