Hirdetés

Láttál már Dark Souls hangulatú Tarot kártyát?

|

A The Tarot Restless láthatóan egy Dark Souls és Bloodborne rajongó agyszüleménye, ami azonnal nyilvánvalóvá válik, amint ránéz valaki a paklira.

Hirdetés

A The Tarot Restless egy Kickstarter projekt Winslow Dumaine-től, aki nem is nagyon titkolja, hogy a lapjait Dark Fantasy világok művei ihlették, és alapvetően nem a klasszikus jóslásra készült széria. Ihletként megemlíti a From Software két csodáját, a Dark Souls-t és a Bloodborne-t más játékok és művek mellett is.

Hirdetés

Az csak egy dolog, hogy a kártyák borzongatóan jól néznek ki, de mind a 78 laphoz tartozik is valami kis történet, amit a Kickstarter oldalon el is olvashattok (a fenti linkre kattintva).

A srác tényleg komoly munkát fektetett a csomagba, és bár jövendölésnél senki sem fogja felidézni a "The Widow" múltját, mindenképpen megér egy olvasást.

A projekt 1000 dolláros célját egyébként már jócskán sikerült megugrani. Jelenleg 8000 dollárnál tart a dolog, így már biztosan elkészül a kártyacsomag. Dark Souls rajongóknak kötelező ereklye lesz, sőt, biztos vagyok benne, hogy nem a sablon-jósnők rendelték elő gőzerővel ezt a csomagot. Tényleg csodás munka, le a kalappal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)