Hirdetés

Dal készült róla, hogy a Valve nem tud háromig számolni

|

Gabe Newell cameózik, GlaDOS szinkronhangja pedig énekel benne.

Hirdetés

Emlékeztek még rá, hogy tavaly az ünnepek előtt elkészült a gamerek karácsonyi dala a The Chalkeaters csatorna jóvoltából? Azt hittük, hogy a Cyberpunk 2077, Red Dead Redemption és Dota 2 címeket felvonultató alkotást már nem fogják tudni felülmúlni a srácok, legújabb szerzeményükkel mégis sikerült, ráadásul a játékipar nagyágyúját is beszervezték hozzá. 

A Valve Song: Count to Three a vállalat hármas számmal való viaskodását figurázza ki hangulatos körítéssel, elvégre visszatérő poén a játékiparban, hogy nem véletlenül nem készült el sem a Half-Life 3, sem a Portal 3, sem a Left 4 Dead 3. A The Chalkeaters természetesen a vállalat társalapítóját és elnökét, Gabe Newellt is belevette a számba, méghozzá kétfajta módon is: a beköszönésnél és elköszönésnél a valódi Gabe cameózik, az éneket viszont a The Stupendium biztosítja.

Hirdetés

Ami viszont ennél is zseniálisabb, hogy GlaDOS szinkronhangja, Ellen McLain maga is dalra fakad, és újfent emlékezetes szöveget tol. De nem csak ő, hallgassátok csak: 

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)