Hirdetés

BioShock-musical hozott díjesőt egy középiskolás showkórusnak

|

Rapture világát keltették életre a John Burrows High diákjai.

Hirdetés

Bőven akadnak játékok, amelyeknek csak az az 5 perc jut a rivaldafényből, amíg még friss megjelenésnek számítanak, aztán a közönség egykettőre megfeledkezik róluk, és soha többé nem is néz vissza.

A 2007-es BioShock semmiképp sem tartozik ezek közé, hiszen minden ízében illik rá az ikonikus kifejezés, amit az is bizonyít, hogy még 15 évvel a megjelenése után is élénken él a köztudatban. Olyannyira, hogy egy középiskolás showkórus nemrég BioShock-témájú musicallel lépett fel egy versenyen, be is söpörve a legfontosabb elismeréseket.

Hirdetés

A burbanki John Burrows High Schoolt képviselő Powerhouse a Hart Encore 2022 című megmérettetésen adta elő a Rapture történetét feldolgozó darabot, természetesen a játékhoz hű díszletben és kosztümökkel. A műsorban Andrew Ryan, Sander Cohen és Brigid Tenenbaum is dalra fakadt, a zsűri pedig a legjobb zenéért, a legjobb szólistáért és a shoművészetért járó díjat is a csapatnak ítélte, a kórus így abszolút dominálta a versenyt.

Az élménnyel azonban nem mindenki tudott mit kezdeni, az eredményeket listázó Showchoir.com egyik kommentelője legalábbis kénytelen volt megkérni a közösséget, hogy ugyan magyarázzák már el neki, mégis miről szólt a Powerhouse előadása. Szó ami szó, aki sosem nézett még farkasszemet egy Big Daddyvel, annak valóban nehéz lehet kontextusba helyeznie a színpadon látottakat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hamarosan viszont a szélesebb közönséghez is eljuthat a  néhai Irrational Games remekművének híre, hiszen a Netflix már kalapálja a BioShock-filmet, mi pedig csak remélni merjük, hogy nem ártanak majd vele az örökzöld játék legendájának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)