Hirdetés

Befejeződtek a Sonic 3 forgatásai

|

A kék sündisznó rajongói kezdhetnek izgulni: az élőszereplős forgatások befejeződtek, kezdődhet az utómunka.

Hirdetés

Sonic, Tails, Knuckles, és Shadow kalandjai hamarosan folytatódnak a mozivásznakon. A Sonic, a sündisznó 3 forgatásai hivatalosan is befejeződtek, ami azt jelenti, hogy a projekt jó eséllyel elkészül a tervezett decemberi premierre.

A hírt maga Jeff Fowler, a film rendezője jelentette be X-en, kezében egy hatalmas csapóval, amin a főszereplők láthatók.

Hirdetés

Hosszú évtizedek gyötrelmei után sikerült letenni az asztalra egy vállalható videojátékos adaptációt, amit mind a gyerekek, mind a szüleik élveztek.  Az első felvonás sikerei után a csapat azonnal nekilátott a folytatásoknak és a spin-offoknak, így a közeljövőben biztosan nem maradunk majd Sonic tartalmak nélkül.

Ami a játékokat illeti, hamarosan ott is újdonságok várnak ránk. A SEGA egy Fall Guys-szerű mókával kísérletezik, ami talán egy picit sokat lopott az ügyességi játéktól, de ettől még nem néz ki rosszul. Kiváncsian várjuk megjelenését.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)