Hirdetés

Újabb képek az Assassin's Creed filmből

|

A jelenkori Callum Lynch és a múltbéli Aguilar szerepében is láthatjuk Michael Fassbendert az Assassin's Creed filmről kiadott legújabb fotókon.

Hirdetés

Utoljára az E3-on nézhettünk be egy kicsi az Assassin's Creed film kulisszái mögé - ha már idén új játékkal nem készül nekünk a Ubisoft -, de mivel még az év végéig várnunk kell a bemutatóra, a kiadó és a 20th Century Fox várhatóan még mutat egy-két apróságot a filmből.

Arra nem feltétlenül tippelnénk, hogy mikor jön a következő trailer, addig viszont két fotó emlékeztet minket a decemberi premierre. Ezeken Michael Fassbender két karakterét, a múltbéli asszaszint, Aguilart és a jelenkori szálat képviselő Callum Lynchet láthatjuk, akinek szintén kijut majd az akcióból az új fotó (és az előzetes) alapján. Bár ezúttal mindkettejükről egy-egy fotót kaptunk, a filmben Lynch jóval többet szerepel majd, ugyanis a készítők szerint ez a szál több kreatív mozgásteret adott nekik.

Ti várjátok már a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)