Hirdetés

Tényleg bekerülhet a játékokba az Assassin's Creed film új Animusa

|

Az Assassin's Creed film készítőinek nyilatkozatai alapján egyre inkább úgy tűnik, a játékokért felelős csapatot is megihlette az ősi asszaszinok emlékei kibányászó újfajta gép.

Hirdetés

Még szeptemberben mesélt arról Michael Fassbender, hogy az Assassin's Creed filmhez kitalált hatalmas robotkarral és hologramokkal ábrázolt Animus eléggé bejött a Ubisoft munkatársainak is. A rendező Justin Kurzel pedig nemrég adott nyilatkozatában egyre biztosabbnak tartja, hogy az új megoldás átkerülhet a játékokba is.

"Ami azt illeti, a Ubisoftnak is kifejezetten felkeltette az érdeklődését. Úgy gondolták, van benne potenciál, hogy konkrét játékelem váljon belőle és a játékmenetbe is beépüljön. Szóval elég komolyan gondolják, hogy az Animust aktívabbá teszik és kifejezetten izgatottak voltak vele kapcsolatban, főleg azok a jelenetek tetszettek nekik, amikor Callumot látjuk, amint harcol benne" - mondta Kurzel.

A rendező azt is kifejtette, hogy azért volt szükség a gép átalakítására, mert az eredeti sebészasztalra, vagy székre hasonlító gép elég bénán mutatott volna, mikor a jelenkori szálra váltanak egy-egy múltbéli akciójelenet közben.

"(...) azt gondoltam, »Istenem, ez mennyire passzív és élettelen!« (...) Már magam elé képzeltem, hányféleképpen tudnánk felvenni Michaelt [Fassbendert] ebben a székben remegő szemekkel." - fejtette ki a Ubisoft első filmes projektjének rendezője.

Más kérdés, hogy a kritikusok szerint pont az volt az AC film egyik gyengéje, hogy a jelenben lévő Callumot mutogatták Aguilar és az izgalmas múltbéli akció helyett. Ennek ellenére nem kizárt, hogy a játékok futurisztikus sztoriszálát valamivel jobbá teszi a filmben csak mérsékelt sikert hozó megoldás.

Ti mit látnátok szívesen a következő AC jelenkori szálában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)