Hirdetés

A videojátékokban debütál a „pixel ízű” Coca-Cola, amit hamarosan tényleg meg lehet vásárolni

|

Jön a Coca-Cola Zero Sugar Byte, vagyis a "pixel ízű" kóla.

Hirdetés

Láttunk már furcsa dolgokat a Metavarzumban, a Heineken pedig épp görbe tükröt akart mutatni az új trendeknek azzal, hogy virtuális sört villantott. A Coca-Cola most valami hasonlóra készül annyi különbséggel, hogy ők a jelek szerint teljesen komolyan gondolják új, "pixel-ízű" kólájukat. 

A Coca-Cola Zero Sugar Byte névre keresztelt termék először a PWR szervezettel közös kollaboráció keretein belül lesz elérhető egy Pixel Point nevű Fortnite Creative "élményben", ahol különböző minijátékokat próbálhatunk ki (The Castle, The Escape, The Race, The Tower). Fontos megjegyezni, hogy a kezdeményezésnek semmi köze sincs hivatalosan a Fortnite fejlesztőinek és a játék mögött álló Epic Gamesnek.

Hirdetés

Aki ki akarja próbálni ezt az egész Pixel Point mókát, az a következő Fortnite Creative kóddal teheti meg mindezt: 8565-0287-3178

Létezik még egy kiterjesztett valóságot használó játék is a Coca-Cola Creations hivatalos oldalán, de ez sajnos hazánkban nem elérhető. Ahogy nem tudjuk, hogy maga a Coca-Cola Zero Sugar Byte elérhető lesz-e, de az bizonyos, hogy az Egyesült Államok boltjainak polcokra valamikor május 2-án tényleg fel fog kerülni a pixeles Coca-Cola.

Korábban volt már egy hasonló kezdeményezése a gyártónak, a Coca-Cola Starlight elvileg "űr ízű" kóla lett. Mi nem kóstoltuk, de a beszámolók alapján az "űr" gyömbéres ízvilágot takart. Egyetlen kérdésünk maradt: milyen lehet a "pixel íz"?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)