Hirdetés

A vártnál előbb jön a The Last of Us 5. része, itt az előzetese

|

A Super Bowl miatt nem kell majd hétfőig várnunk a The Last of Us sorozat következő epizódjára.

Hirdetés

Már hozzászoktunk, hogy hétfő hajnalban mutatják be a The Last of Us sorozat újabb részeit, azonban az HBO úgy döntött, megkavarja egy kicsit a menetrendet, és a jövő hétre várt ötödik epizódot már pénteken (Magyarországon szombat hajnalban) elérhetővé teszi. Ennek oka feltehetően az, hogy amerikai idő szerint vasárnap este lesz az Egyesült Államok legfontosabb sporteseménye, a Super Bowl LVII, melynek keretében a Philadelphia Eagles és a Kansas City Chiefs fog összecsapni, és ezt a meccset sokan nem akarják kihagyni.

Bár a streaming egyik nagy előnye, hogy a közzétett tartalmakat bármikor megnézhetjük, ahogy nekünk kényelmes, érthető, ha a szolgáltató nem akarja, hogy az ütközés miatt a nézők frusztráltak legyenek. 

Hirdetés

Menetrend szerint megkaptuk az ötödik epizód ízelítőjét, ami többféle problémát is előrevetít - Kathleen nem tűnik jó fejnek, Henryék pedig menekülnek, és ha hasonló lesz a sorsuk, mint a játékokban, könnycseppek fognak hullani.

A The Last of Us 5. epizódját tehát már szombaton nézhetjük majd az HBO Maxon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)