Hirdetés

A Twitch naponta bemutat egy új PogChampet

|

Így próbálják helyettesíteni a Ryan "Gootecks" Gutierrez által ihletett emote-ot.

Hirdetés

Sokan hitték, hogy 2021 kegyesebb lesz hozzánk, mint a tavalyi év, de már az indulás is rossz volt: az Egyesült Államok leköszönő elnökének, Donald Trumpnak a felajzott hívei megostromolták az amerikai törvényhozás épületét.

A zavargásban többen is meghaltak, az egyik lelőtt tüntető hírét pedig a verekedős játékok, de még inkább a PogChamp emote arcaként ismert Ryan "Gootecks" Gutierrez is kommentálta, ami sokak értelmezése szerint erőszakra buzdító volt. Több streamer is jelezte, hogy törli csatornájáról az emote-ot, majd maga a Twitch is ugyanígy tett

Hirdetés

A váratlan, meghökkentő pillanatokkor használt meglepődött arc azonban rendkívül népszerű a felhasználók körében, így a platformnak muszáj volt találnia egy megoldást a pótlására. Végül Twitteren jelentette be a Twitch, hogy Sean "Day9" Plott (aki a PC Gaming Show-t is vezette) ötlete nyomán 24 óránként be fognak mutatni egy új PogChamp emote-ot. Az első kiválasztott Kenny "UnRoolie" McWild lett, aki korábban maga jelentkezett egy tweetben a megtiszteltetésért. 

Ti kit jelölnétek PogChampnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)