Hirdetés

A PayPal lenyúlta a fürdővizét áruló Belle Delphine összes bevételét, és csak most volt hajlandó visszaadni

|

Delphine még 2019-ben kínálta fel fürdővizét, de minden pénz, amit ezért kifizettek a rajongók, a PayPalnél landolt.

Hirdetés

Már majdnem öt év eltelt azóta, hogy megdöbbenve értesült a gamer világ Belle Delphine-ről és egyedi vállalkozásáról: 2019 júliusában ment körbe a hír, hogy a hölgy "gamer fürdővizet" árul. Nem is az volt igazán érdekes, hogy ezt teszi, hanem hogy rengetegen veszik a 30 dolláros tégelyeket.

A napokban elmesélte, mennyire rosszul járt az egésszel. Az X-en számolt be arról, hogy a PayPal 2021-ben bármiféle előzetes figyelmeztetés nélkül lekapcsolta a fiókját, és levont 90377,58 dollárt (32 millió forintot), majd miután Delphine rákérdezett, hogy mi ennek az oka, az ügyfélszolgálaton azt a választ kapta, hogy semmit nem tudnak tenni.

Hirdetés

Később kiderült, hogy a vállalkozásával megsértette a felhasználási feltételeket (nem tudni, pontosan hogyan, de a szexmunkásokat szankcionálják, az OnlyFansre dolgozók nem használhatják a platformot), amiért a PayPal büntetést szabott ki rá, elvileg minden eladás után 2500 dollárnyit. Korábban azt állította, hogy kb. 600 tégelyt adott el - a matek valahogy nem stimmel, hiszen a büntetés így 1,5 millió dollár lenne, nem 90 ezer, de ennél több részletet nem tudunk.

Mindenesetre azután, hogy a történetet nyilvánosságra hozta, és a Business Insider is foglalkozott vele, a PayPal visszaadta a pénzét, de úgy látja, hogy enélkül, átlagemberként semmi esélye nem lett volna. Ezt már többen is megtapasztalhatták, egyebek mellett a veterán videojátékos újságíró, Stöki is, akit ugyancsak magyarázat nélkül, félreértésből tiltott le a szolgáltatás, és csak újságíró-kártyáját kijátszva tudta visszaszerezni fiókját. A rend kedvéért: még csak nem is árult fürdővizet, és OnlyFans fiókja sincs.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)