Hirdetés

A Microsoft megmutatta az Xbox Series S-t, a mémgyárosok ezt sem kímélték

|

Ahogy az sejthető volt, az Xbox Series S is beindította néhány ember fantáziáját, így lett az Xboxos mosógép, hangszóró és még sok egyéb furcsa holmi.

Hirdetés

Annyira biztosra vehető, hogy egy új konzol leleplezése után a netet ellepik az azon élcelődő mémek, mint hogy tavasz után nyár jön, őszre pedig tél. Mivel néhány szivárgást követően a Microsoft ma leleplezte, hogy milyen lesz és mennyibe  kerül majd az Xbox Series S, így ismét rengeteg mém érkezett, mi pedig kicsemegéztünk nektek párat.

Hirdetés

Mindenképp érdemes ellátogatni a Twitteren, a bejelentő bejegyzés alá, ugyanis az internet művészei ezúttal sem kímélték az új konzol külsejét és meglehetősen szórakoztató összehasonlításokat végeztek. Ebben a galériában összeszedtük a szerintünk legjobb alkotásokat:

Ezek persze csak a mi választottaink, úgyhogy ne habozzatok megosztani a komment-szekcióban a számotokra legviccesebb darabokat, a következő napokban feltehetően ezek hullanak majd a net minden zugából.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)