Hirdetés

A Hooters és a Namco együtt nyitottak szórakozóhelyet Tokióban

|

A Namco nem viccel: olyan játékteremet hoz össze, ahol mindenki jól érezheti magát. Ebben a Hooters is segít majd. Tényleg.

Hirdetés

Az új hely neve Gaming Bar Side-B, amit a Namco és a Hooters hozott össze. Első ránézésre egy interaktív sportjátékos bárnak tűnik, de lesz rengeteg játékos automata is, mint a Star Wars árkád játék, aminek természetesen a Namco a kiadója.

Lesznek autóverseny pályák, csocsó asztalok, és Hooters lányok. A Famitsu értesülései szerint lehet majd enni, inni, játszani, és a Hooters lányokkal beszélgetni. Ha ez működni fog, akkor ez lesz a leglazább hely a városban. Egyébként a dolog úgy működik majd, hogy belépéskor 1500 yent (ez olyan 3000 Ft körül van) kell kifizetni, aztán másfél órán keresztül lehet enni és játszani, amennyit akarsz.

Az ára nem veszélyes, már csak a koncepción múlik a dolog. Ti járnátok ilyen helyre lazulni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)