Hirdetés

A Bandai Namco is digitális rendezvényen mutatja be újdonságait

|

A kiadó Play Anime Live névre keresztelt műsorában konzolos, PC-s és mobilos játékairól mesél majd a cég, és ígéretük szerint néhány izgalmas előzetessel is készülnek.

Hirdetés

A Bandai Namco ugyan nem a legnépszerűbb kiadó nyugaton, de animék rajongói egészen biztosan figyelemmel követik a cég híreit. Az E3 lefújása után nem nagyon maradt más lehetőség a nagy fejlesztők számára, mint a digitális konferencia; a Bandai Namco is ezt az utat választotta, ráadásul már nem is kell olyan sokat várnunk, hogy megtudjuk mivel készül a cég. 

Hirdetés

Play Anime Live névre hallgat majd az az esemény, amely keretében a vállalat bejelenti, hogy miket tartogatnak az animék kedvelőinek. A konferencia július 23-án hajnali egykor kezdődik és egyaránt követhetitek YouTube-on, Twitchen és Facebookon is. 

A show részletes programjáról egyelőre még nem sokat tudunk, a kiadó egyelőre annyit árult el honlapján, hogy követhetünk majd beszélgetéseket fejlesztőkkel, jó pár játékot kisorsolnak emellett pedig néhány előzetessel is készülnek - remélhetőleg ezekben arról is szó lesz, hogy milyen játékokkal készülnek a következő generációs konzolokra.

Ti követitek majd a Play Anime Live eseményt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)