Hirdetés

Ezek voltak 2019 legjobb áprilisi tréfái a játékvilágban

|

Egy újabb év, egy újabb bolondok napja, a stúdiók pedig 2019-ben is kitettek magukért, hogy mosolyt csaljanak az arcunkra. Összegyűjtöttük nektek az idei év legjobb áprilisi tréfáit.

Hirdetés

Április elsején általában felrobban az internet, ilyenkor ugyanis a fejlesztőstúdiók, a hardvergyártók és úgy általában a gaming világ legtöbb résztvevője szereti szabadjára engedni a fantáziáját, hogy rajongóiknak valami vicces kis produktummal álljanak elő. 

Hirdetés

Egy 360 fokos monitor, szivárványos Rainbow Six: Siege, kutyák és macskák harca a League of Legendsben; ez csak néhány azok közül az ötletek közül, amikkel ma összefuthattunk a netet böngészve. Lássunk néhányat az idei legjobbak közül:

A PC Gaming Wiki összeolvad az Epic Games-szel

A PC Gaming Wiki jelentette be, hogy egy exkluzív partnerség jött létre köztük és az Epic Games között, aminek keretében az oldal teljesen átalakul és minden tartalmat eltávolítanak róla, amit az Epic Games Store nem támogat. 

Conan 2D roguelike játék

A Conan Exiles fejlesztői is ma leplezték le "új játékuk", a kreatív nevű Conan Chop Chop előzetesét. Egyébként mi simán játszanánk, ha megjelenne.

Az Nvidia virtuális assisztense gamereknek

A virtuális asszisztens trendet idén a Square Enix mellett az Nvidia is meglovagolta R.O.N. nevű eszközével. Ennél nem kell félnünk, hogy lerombolja a nappalit, sőt, segít átalakítani felesleges indulatainkat valami konstruktív üzenetté. Ha Siriben is lenne ilyen funkció, egyből könnyebben telnének a mindennapok.

Sniper Elite romantikus kalandok

Mi lesz ha az egyik legnépszerűbb mesterlövészes játéksorozatot és a főként japánban nagyon népszerű romance game-eket összekeverjük? Valószínűleg sohasem derül ki.

A World of Tanks nosztalgiája

A Wargaming egy időutazásra invitál minket 2011-be, amikor még csak három nemzet csaphatott össze és a harci járművek még nem igazán viselkedtek a fizika törvényeinek megfelelően. Akinek valamilyen furcsa oknál fogva ez okoz örömet, az április 3-ig kipróbálhatja.

Zombikat felveszünk!

A Capcom felhívást tett közzé, hogy a Resident Evil 2 remake megjelenése után jelentősen lecsökkent Raccoon City zombipopulációja, amit sürgősen pótolni kéne. Aki szeretne jelentkezni a megüresedett állásokra, az látogasson el a honlapjukra.

A démonirtás művészete

A ma már mémnek számító, Bob Ross által híressé tett festeni tanító sorozat mintájára az id Software készített egy Doom plakátot. Szerintük a piros szín éppen elegendő a művészi önkifejezésre a vásznon:

Bankrablók és a battle royale

A Payday 2-t fejlesztő Overkill is csatlakozott a legújabb divathoz, a battle royale-hoz, igaz csak egy 3 perces videóval. Ugorjunk fel a Hype vonatra (szó szerint) és versengünk 99 másik emberrel a busás jutalomért.

Vermintide 2 daloskönyv

A Warhammer Vermintide-ban szereplő Baldir szívmelengető nótáinak gyűjtemánye. Igazi retró zenei CD reklám hangulat árad az ehhez kiadott rövidke videóból.

Total War: Three Kingdoms telefonos verzió

A Creative Assembly valószínűleg a Diablo Immortal mindenképp emlékezetes fogadtatásából kiindulva indult el a telefonos irányba. A "bejelentéshez" egy vérbeli 2000-es évek elejét idéző honlapot is összedobtak

A listában nem szerepel például a Rabbits és a For Honor crossover, a The Divison 2 - Anthem Reddit fiaskó, a Corsair minden launchert indító launchere, a Yakuza körökre osztott harcrendszere vagy az ezen nap alkalmából megjelent vicces geek kütyük sem, hiszen ezekkel mind külön hírben foglalkoztunk, amiket ha még nem olvastatok, akkor érdemes rájuk kattintani. 

Nektek melyik tréfa tetszett a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)