Yakuza Project K

Yakuza Project K kép

A SEGA Yakuza sorozatának egyelőre Project K néven futó következő epizódja a korábbi hírekkel ellentétben nem a Yakuza 5-öt takarja, hanem a „nagy” sorozat mellett útnak indított, kizárólag PSP kézikonzolra szánt Yakuza játékok első címét. A PSP platformra nyergeléssel az volt a kiadó és a fejlesztők célja, hogy a fiatalabb korosztályt is meg tudják szólítani a lassan kultikussá váló alvilági mesével, és azt is szeretnék megmutatni, hogy milyen nagyszerű képességek rejlenek a Sony kézikonzoljában. A fiatalítás a lecserélt főhősre is kiterjed: a korábbi részekből ismert Kazuma Kiryu helyébe lépő Tatsuya Ukyou mindössze tizennyolc éves a játék (ill. a történet, hiszen az itt nagyon hangsúlyos) kezdetén. A történetről még csak annyit lehet tudni, hogy Tatsuya barátunk kispályás bűnöző, aki csak lődörög és rabolgat Tokió veszélyes Kamurocho negyedében (a létező Kabukicho-ról mintázták), majd szép lassan feljebb küzdi magát a ranglétrán… A harcrendszer a korábbi Yakuza játékokéhoz hasonló lesz, és a környezet is a „nagy” sorozatéra hajaz, azzal a különbséggel, hogy a mai kort ábrázolja. Megjelenési időpontról és európai kiadásról még nincs információ.


PSP cím lesz az új Yakuza. Megnyugodhatunk…

Hír | 2010.04.21 17:32

Nagy szerencséje a SEGA-nak, hogy kiderült, mégsem a Yakuza 5-öt rejti a Project K kódnév. Máskülönben élesítenénk a yakuza kardot, hiszen hozzánk éppen csak befutott a Yakuza 3…

A japánok már a Yakuza 5-re várnak

Hír | 2010.03.16 14:02

Európában még csak négy napja kapható a Yakuza 3, a 4-ről pedig még nem is álmodhatunk. Közben a japán gamerek már a Yakuza 5-re várnak…

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)