We Dare

We Dare kép

We Dare címmel február 11-én az átlagosnál egy picit pikánsabb party-játékkal jelentkezett az Ubisoft, amit Nintendo Wii és PlayStation 3 játékkonzolok tulajdonosai tehetnek magukévá. A We Dare lényegében egy 40 minijátékból álló gyűjtemény, amelyek során a mozgásérzékelő kontrollereket (Wii-mote, PlayStation Move) egészen szokatlan módokon lehet majd használni. Legfeljebb négyen tervezhetik meg saját játékbeli karakterüket tetőtől talpig. Ha pedig végeztek ezzel a feladattal, akkor meghatározhatják a buli hangulatát az alábbi témák szerint: elbűvölő, behízelgő, huncut, kalandos, agyas. Az vicces és szexi minijátékokhoz olyan aláfestő zenék dukálnak, mint például a Sex Bomb, vagy az (I've Had The) Time of My Life. Készítői szerint a játék csúcspontja a párosítás, amikor a We Dare elárulja, ki lenne az ideális barát, vagy partner számunkra.


18+ We Dare erotikus videoteszt felhívás!

Hír | 2011.03.23 15:52

Na jó, annyira nem is 18+, meg nem is erotikus, de mindenképp felhívás!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)