Final Fantasy IV: The Complete Collection

Final Fantasy IV: The Complete Collection kép

A Final Fantasy IV: The Complete Collection egy remek szerepjáték. A történet főszereplője Cecil, a Báró sötét lovagja és a Vörös Szárnyak kapitánya., akinek parancsba adják, hogy világkristályokat gyűjtsön. Hősünk szembeszáll a király parancsával, ezért Misti falujába küldik, ahol Cecil bosszúálló küldetése elkezdődik. Hősünk tárául szegődik szerelme, Rosa, egy fehér mágusnő és Kain, egy sárkány, aki szintén morális problémákkal küzd. Így a történet egyszerűnek kezdődik de rengeteg bonyodalom fog kibontakozni benne. Az érdekes kusza szálakat végül ki tudjuk bogozni de addig egy izgalmas Final Fantasy IV: The Complete Collection játékot fogunk játszani.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)