Army of Two

Army of Two kép

Az Army of Two egy különleges akció-játék, mivel főként a két fős kooperatív harcra épít. Játszhatunk ketten egy konzolon vagy online, de a gépre is bízhatjuk az irányítást: ilyenkor hangunk segítségével irányítjuk bajtársunkat. Kalandjaink során egy politikai összeesküvést kell felgöngyölítenünk, mely az egész világra kiterjed. Két zsoldost kell irányítanunk, akikkel az arab és távol-keleti terroristáknak kell megmutatni, hogy mi nagyobb arcok vagyunk mint ők. A játék újítása, hogy egyedül esélyünk nincs átverekedni az ellenség hullámain, mindenképp szükségünk van a társunk segítségére. Ezenkívül megjelenik még a WoW-ból már jól ismert "aggro", tehát míg mi magunkra haragítjuk az ellenséget, addig társunk mögéjük tud lopózni, hogy aztán "elbeszélgessen" velük egy kicsit. A játékélmény tehát üt rendesen, és ezt csak fokozza a gyönyörű grafika. Egyetlen negatívum talán a rövid játékmenet és a kicsit butácska MI. Ezeket leszámítva az Army of Two egy nagyon ütősre sikeredett TPS, amivel Xbox 360-on és PS3-on egyaránt tolhatjuk.


[KéPZ] Army Of Two vagdalkozás

Hír | 2007.07.12 14:44

A kooperatív játékmenetben rejlő lehetőségeket egyre több fejlesztő kezdi kiaknázni, aminek hála nagyon érdekes játékcsodákkal játszhatunk majd a közeljövőben.

[MOVIE] Army of Two E3 Trailer

Hír | 2007.07.11 19:29

Az Army of Two-ról már nagyon sok szépet hallhattunk, láthattunk. Mindez persze nem volt elég, úgyhogy itt van némi videóanyag!

[KéPZ] Két fős hadsereg

Hír | 2007.07.11 14:34

Xbox 360 konzolra érkezik majd az Army Of Two névre keresztelt harci játék, amit az Electronic Arts készít nekünk.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)