Hirdetés

Vár a természet az Epic Games Store jövő heti ingyenes ajándékában

|

Ha megnyugtató kalandra vágytok a természet lágy ölén, akkor a jövő heti Epic Games Store kínálat nektek szól.

Hirdetés

Amennyiben nem húzzátok sokáig az időt, még fel tudjátok markolni a The Bridge-et és a Deus Ex: Mankind Dividedet teljesen ingyenesen. Az utóbbi miatt kifejezetten érdemes fellépni az Epic platformjára: a legendás cyberpunk akció-szerepjáték legutóbbi része ugyan nem körözte le a klasszikus epizódokat, de maradandó élményt hozott a műfaj szerelmeseinek. Mivel egy darabig biztosan nem kapunk új Deus Ex részt, így érdemes lesz ezt végigpörgetnetek.

Jövő héten viszont már magunk mögött hagyjuk majd a cyberpunk disztópiát, hogy lesétáljunk a vízpartra horgászni.

Hirdetés

A Call of the Wild: The Angler pontosan az, aminek gondoljátok: egy nyílt világú horgász szimulátor, amiben ügyetlen kezdődőből a tavak mesterévé kell válnotok. Ha egyébként a tóparti lazulás nem a ti műfajotok, akkor kaptok egy újabb lehetőséget az Invincible Presents: Atom Eve című visual novel-RPG megszerzésére is.

A Call of the Wild: The Angler és az Invincible Presents: Atom Eve március 21-től március 28-ig lesznek ingyenesek az Epic Games Store-ban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)