Hirdetés

Újabb ingyen játékot zsákolhattok be az Epic Games Store-ban, ha elég gyorsak vagytok

|

Nem árt sietni, ha nem akartok lecsúszni a mai EGS játékról sem.

Hirdetés

Jól tudják már a GS hű olvasói, hogy a karácsonyi időszakban minden áldott nap egy újabb játékot ad ajándékba a felhasználóknak az Epic Games Store, és ez természetesen ma sincs másként. Nyilván azért nincs szó arról, hogy minden nap a legdurvább AAA-címek között turkálhatunk könyékig, de azért be lehet így húzni egészen különleges kis gyöngyszemeket is.

Ma például az egyébként 5520 forintba kerülő Cursed to Golf a soros, ami egy végtelenül egyedi roguelike játék - ide kattintva éritek el, és tölthetitek le ingyen.

Hirdetés

Ahogy azt a neve is sejteti, az Cursed to Golfban a többé vagy kevésbé megszokott roguelike elemek magával a golffal vannak ötvözve, a főhős pedig egy olyan golfjátékos, akit egy bajnokság során megölt egy villámcsapás, így a "golf purgatóriumba" került. Célunk nem más, mint maga a feltámadás.

Nyugi, ha a mai ajándék esetleg nem jött volna be nektek, holnap délután újabb ingyen játék fog érkezni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)