Hirdetés

Többé nem kell fizetned ennek a népszerű társasjátéknak a PC-s változatáért

|

Tíz évvel a megjelenése után ingyenes lett a Talisman: Digital Edition.

Hirdetés

Szerkesztőségünkből többen is lelkes rajongói vagyunk a társasjátékoknak, elvégre mindig remek élmény, akár barátokkal vagy a családdal összeülni és egymást segítve vagy épp egymást gáncsolva útvonalakat kialakítani, mini képregényeket alkotni, csodákat építeni. Egy dologgal azonban ritkán vagyunk kibékülve, és ez nem más, mint a játékok ára, ami tőlünk nyugatabbra még elfogadható, az átlagos magyar pénztárcához mérve viszont gyakorta készteti szemöldökráncolásra az embert.

Éppen ezért örvendetes, hogy ha nem is mindegyik társasnak, de az ismertebb, népszerűbb darabok jelentős részének készül digitális változata, amelynek az online multiplayer opció révén megvan az az előnye is, hogy a társaságból nem muszáj mindenkinek egy légtérben tartózkodnia, ha lenyomnánk egy partit, magyarán könnyebb megfelelő alkalmat találni.

Hirdetés

Az imént olvasottak természetesen a Nomad Games gondozásában még 2014-ben megjelent, 1-6 játékost kiszolgáló Talisman: Digital Editionre is érvényesek, ráadásul a mai naptól már nem kell kifizetnünk az árát sem, mivel a stúdió úgy döntött, hogy ingyenessé teszi az alapjátékot. E lépés mögött alighanem az a megfontolás áll, hogy az újonnan becsalogatott játékosok lecsapnak a DLC-ként árult kiegészítőkre, amennyiben rákapnak a fantasy környezetbe helyezett kalandozás ízére.

A Talisman: The Magical Quest Game eredetileg 1983-ban látott napvilágot, a Games Workshop, illetve licencpartnere, a Fantasy Flight Games az az azóta eltelt négy évtizedben többször is átdolgozta a társast. A digitális változat letöltéséhez, melynek alapjául a legutolsó, negyedik kiadás szolgál, elég a fenti linkre kattintanod.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)