Hirdetés

Most tényleg három játékot ad ingyen az Epic Games Store

|

Végre nincs variálás, mától egy héten át három játékkal gazdagíthatjuk Epic Games Store-os könyvtárunkat.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben különböző gondok merültek fel az Epic Games Store ingyen játékaival kapcsolatban: a The Escapists 2 megjelenését elhalasztották, a Conan Exiles kapcsán meg úgy döntöttek, a korábbi tervekkel ellentétben mégsem adják ajándékba. Azért így sem panaszkodhatunk (vagyis hát nem kellene).

Hirdetés

Mától július 16. 17:00-ig a The Escapists 2-t, a Killing Floor 2-t, valamint a Lifeless Planet Premier Editiont tölthetjük le. Az elsőben börtönökből kell ügyesen megszöknünk, a második egy izgalmas zombis shooter, ami kooperatívan a legjobb (van cross-play a Steammel), a harmadikban pedig egy távoli bolygón egy elhagyott orosz városra bukkanunk.

Jövő héten a Torchlight 2 lehet a miénk, az is kiváló.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)