Hirdetés

Megint két játékot ad ingyen az Epic Games Store, 8000 forintot spórolhatsz velük

|

Már töltheted is az Epic Games Store e heti ajándék játékait.

Hirdetés

Nem tudjuk, hogy meddig tervezi még folytatni az Epic Games ezt a gyakorlatot, ám egyelőre megbízhatóan, heti rendszerességgel szállítja az ingyenesen behúzható címeket, amelyekkel voltaképp saját, a Steam konkurenciájának szánt piacterét népszerűsíti. Az elmúlt hét napban a Homeworld széria első és második részét felölelő Homeworld Remastered Collection volt ily módon elérhető, és aki még nem unta meg a sci-fit, a Severed Steelt is berakhatta a kosarába díjmentesen.

Reméljük, nem mulasztottátok el gyarapítani velük a kollekciótokat, mert időközben megérkezett a váltás, így mostantól egészen augusztus 10-ig a tower defense stílusú játékok kedvelőinek szánt Bloons TD 6 vár rátok (a Ninja Kiwi 2018-as alkotása 3860 forintot kóstál, amikor épp nem akciós, vagy ingyen megszerezhető ajándék) a még frissnek mondható, 2021 tavaszán debütált Loop Hero társaságában. A Four Quarters időhurkos, pakliépítős rouglike-jáért általában 4140 forintot kérnek, ám most ezt az összeget is nyugodt szívvel fordíthatjátok bármi másra.  

Hirdetés

A játékok megszerzéséhez látogassatok el az adatlapjaikra akár a fenti linkeket, akár az Epic Games Store asztali kliensét használva, majd ott bökjetek a GET gombra. Ezt követően jelentkezzetek be, ha még nem tettétek meg, utána nyomjatok a Place Orderre. Ha mindezzel végeztetek, a Bloons TD 6 és a Loop Hero bekerül a könyvtáratokba, ahonnan az idők végezetéig hozzáfértek, de legalábbis amíg az Epic Games piactere létezik.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)