Hirdetés

Közeleg a nap, amikor három ingyen játékot is behúzhatsz az Epic Games Store-on

|

Október 12-t karikázzátok be a naptárban.

Hirdetés

1991-es megalapítása óta jelentős piaci szereplővé vált az Epic Games, amely továbbra is mindent megtesz azért, hogy becsábítsa a felhasználókat a Steam riválisaként kikiáltott áruházába. Talán túl sokat is, hiszen azt a vállalat alapítója, Tim Sweeney is elismerte, hogy túlköltekeztek, ezért tömeges leépítésekre kerül sor a háttérben, még az Epic Games Store vezetője is távozik a cégtől

A videojátékok ajándékozásával ennek ellenére sem hagy fel az Epic Games Store, sőt, sokszor nem is egyet, hanem kettőt tesz elérhetővé teljesen ingyenesen. Vagy hármat, már ami a jövő hetet illeti. Jelenleg a Godlike Burger tölthető, amit október 12-ig lehet megszerezni. Ehhez csapódik hozzá két, de gyakorlatilag három új cím, mindegyik október 12-től október 19-ig lesz tölthető az EGS felületéről.

Hirdetés

Az egyik a Blazing Sails, egy 2020-as kalózos battle royale játék, amiben saját karakter és hajó létrehozásával vethetjük bele magunkat a kalandokba (harcok,ba kincskutatásba stb.), utóbbit pedig másokkal együtt kell irányítanunk. Hasonló, mint a Sea of Thieves. Egyszer már járt ajándékba a játék az oldalon, idén tavasszal, de ha esetleg lemaradtatok róla, itt a lehetőség a pótlásra. 

A harmadik ajándék pedig a Q.U.B.E. Ultimate Bundle lesz, ami technikailag egy csomagnak számít, viszont két játékot tartalmaz: a Q.U.B.E. 10. évfordulós kiadását, és a Q.U.B.E. 2-t (továbbá annak szezonbérletét). Az első rész 2014-ben került kiadásra, és egy belső nézetes puzzle-játékról van szó, amelyben high-tech kesztyűkkel manipulálhattunk a környezetünken lévő kockákat és oldhattunk meg egy rakás fejtörőt. A 10. évfordulós változat egy alapos felújítást jelent, ami az ütősebb látványvilág mellett az átdolgozott játékmenettel és egy teljesen új fejezetettel erősített az élményen.

A 2018-as Q.U.B.E. 2 ennek a folytatása, amiben egy ősi idegen táj romjai között térünk magunkhoz egy régésznő, Amelia Cross képében. Egy másik túlélő távoli segítségével kell bejárnunk és manipulálnunk ennek az elfeledett világnak a labirintusszerű objektumát, hogy hazataláljunk. Természetesen ezúttal sem maradhatnak el a speciális kesztyűk és a rejtvények. Íme egy kis ízelítő:

Ahogy lehet tölteni őket, már szólunk is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)