Hirdetés

Itt vannak az Epic Games Store ingyen játékai, most is érdemes beraktározni

|

Három játékot húzhatunk be, mindkettő a hangulatával csábít elsősorban.

Hirdetés

Múlt héten még azt hihettük, hogy most csak egy játékkal örvendeztet meg minket az Epic Games Store, de hét közben bejelentették egy másodikat is, végül pedig háromig ugrott fel az ajándékok száma úgyhogy aki a többtől boldogabb (és hát ki ne lenne, ugye), extrán örülhet. 

A hét egyik ajándéka a First Class Trouble címet viseli, és egy kicsit olyan, mint az Among Us, csak annál összetettebb. A játékosoknak össze kell dolgozni, hogy leállítsanak egy gyilkos mesterséges intelligenciát, de vannak köztük imposztorok, embernek álcázott gyilkos robotok, akik árulásra készülnek. A hangulata remek, egy próbát megér.

Hirdetés

A másik ajándék egy egyjátékos, izometrikus nézetű cyberpunk RPG, a Gamedec - Definitive Edition. A 22. században, Varsóban járunk, és egy magánnyomozót alakítunk, aki virtuális világokban kutat titkok után. Játékmenete az asztali szerepjátékokét idézi, döntéseink súlyos következményekkel járnak, de nagy szabadságot is kapunk a problémák megoldásában.

A harmadik pedig a Divine Knockout, egy platformos (le kell lökni a többieket) verekedős játék, aminek az a különlegessége, hogy hátulról láthatjuk a karakterekt.

Ha bármelyik megtetszik, a linkre kattintva eljuthattok az adatlapjára, ahol a GET gombot kell keresnetek a letöltéshez vagy elraktározáshoz, majd a Place Orderrel véglegesíteni a folyamatot (bejelentkezés után). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)