Hirdetés

Itt van az Epic Games Store hatodik karácsonyi ajándéka, amit haverokkal is lehet játszani

|

A haveroknak is érdemes szólni, hogy töltsék le az Epic Games Store mai ingyenes játékát.

Hirdetés

Az Epic Games Store indulása óta rendkívül ajándékozó kedvében van a digitális boltot üzemeltető cégóriás, de az idei karácsonyi időszakban a szokásosnál is bőkezűbben, naponta adnak egy-egy címet teljesen ingyen.

Az eddigi felhozatalra sem lehetett panaszunk, az év egyik indie meglepetése, a Loop Hero mellett behúzhattuk a Shenmue III-at, a Neon Abysst, vagy épp a The Vanishing of Ethan Cartert is. De a sor még közel sem ért véget, ma is új játék landolhat ingyen a könyvtárunkban.

Hirdetés

A mai digitális csomagolópapír alatt a Generation Zerót is fejlesztő Systemic Reaction másik kooperatív lövöldéje, a Second Extinction lapult. Ebben a haverokkal indulhatunk közös küldetésekre különböző, dínókban bővelkedő pályákon, hogy más-más feladatokat teljesítsünk, a korai hozzáférésben lévő játék készítői szerint pedig egy metajátékban is hozzájárulhatunk a dínók elleni sikerhez, ha egy-egy szektorban több missziót is abszolválunk.

A még mindig korai hozzáférésben lévő, de tavaly októberi kiadása óta sokat fejlődött Second Extinctiont vagy az Epic Games Store kliensében, vagy a szolgáltatás weboldalán szerezhetitek meg a méretes "Get" gombra bökve. Ha pedig még nem tudjátok biztosan, ínyetekre lenne-e a játék, nézzétek meg a fejlesztők legutóbbi játékmenet streamjét lejjebb!

Ne feledjétek, az ajánlat ezúttal is csak egy napig él, így holnap délután öt órakor máris érkezik a következő ingyen játék, a Second Extinctiont pedig ismét korábbi, 7 499 Ft-os árán szerezhetitek meg. Az ajándékeső december 16-tól 30-ig tart majd, így még jó néhány játékra lecsaphatunk az év végéig, az aktuális ajánlatról pedig természetesen minden nap beszámolunk majd nektek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)