Hirdetés

Ingyen játékkal indult a GOG.com Winter Sale

|

A téli leárazás során nem csak olcsón vásárolhatunk, de ajándékot is kapunk egyetlen fillér elköltése nélkül.

Hirdetés

Nem számíthatunk idén sem sok hóra, de azért a hidegből érezhető (a naptárra nézve meg látható), hogy tél van, és ez azt is jelenti, hogy mindenki beindítja a nagy ünnepi leárazását. A GOG.com-é december 16-ától január 4-éig tart, és 3300 tartalom árát vágták meg, néhányét 91%-kal.

Ami azokat is érinti, akik nem akarnak már többet költeni, az az ingyen kínált Prison Architect. Még 70 órán keresztül él az ajánlat, mellyel úgy élhettek, hogy ellátogattok a GOG.com-ra, legörgettek, amíg meg nem pillantjátok a "Yes, and claim the game" feliratú zöld gombot, bejelentkeztek, és ennek megnyomásával egyrészt elfogadjátok, hogy a GOG e-maileket küldjön nektek, másrészt hozzáadjátok fiókotokhoz magát a játékot.

Hirdetés

Egyébként a kiváló The Outer Worlds 29,99 euróba kerül, a szintén remek Control Ultimate Edition 19,99 euró, a Wasteland 3 már 40,19 euróért kapható, a többszörös díjnyertes Disco Elysium pedig 23,99 euróba kerül. Minden további ajánlatot megtaláltok a GOG-on, nézzetek körül, hátha van valami, amit kihagyhatatlannak ítéltek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)