Hirdetés

Igazi sci-fi klasszikust szerezhetsz most meg teljesen ingyen

|

A GOG.com nem akar lemaradni az ingyenes játékok osztogatásában.

Hirdetés

Több helyről is folyamatosan érkezik már az embernek a betevő manna, ha ingyenesen játékokra fáj a foga, példának okáért a GOG.com-ra is időről időre felkerülnek teljesen ingyenes címek. Most is így történt, ugyanis bárki lecsaphat az oldalon a Flashbackre.

A Flashback, avagy a játék teljes címe szerint Flashback: The Quest for Identity eredetileg 1992-ben jelent meg Amigára, de később számos platformra, többek között PC-re is portolták. A GOG.com-on most értelemszerűen az utóbbi verzió érhető el bárki számára.

Hirdetés

Egy klasszikus, minden porcikájában a '90-es éveket idéző akció-kalandjátékról van szó, ami perspektíváját tekintve leginkább az első Prince of Persiákra hajaz. Az alábbi előzetes tökéletesen bemutatja, miről is van szó.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)