Hirdetés

FPS-t és szerepjátékot ad ingyen a jövő héten az Epic Games Store

|

Aki időben lép, megint két játékkal gyarapíthatja a gyűjteményét.

Hirdetés

Már csak rövid ideig elérhető az Epic Games Store aktuális ajándék játéka, az egészen jó értékeléseket kapott, Ghostrunner című cyberpunk akció-platformer, mivel az ajtónkon kopogtat a váltás, szóval nem árt iparkodnia annak, aki még be szeretné húzni. A helyére két másik játék érkezik majd, amelyek megszerzéséhez egy teljes hét áll a rendelkezésünkre.

Ami a folytatást illeti, úgy tűnik, hogy a jövő hétre is két címet tartalmazó ajándékkosárral készül az EGS, melynek tartalmát idő előtt leleplezte egy, a múltban már számos alkalommal megbízható szivárogtató, bill-bil kun a Dealabs oldalán. Amennyiben helytállóak az értesülései, úgy április 25-e és május 2-a között egy FPS-t és egy RPG-t adhatunk hozzá kollekciónkhoz ingyen.

Hirdetés

A 2021-ben megjelent Industria egy párhuzamos dimenzióba, Kelet-Berlin torz tükörképébe visz minket nem sokkal a hidegháború vége után. Ebben a steampunk világban az eltűnt munkatársunknak igyekszünk a nyomára eredni, miközben gyilkos robotok törnek az életünkre.

A másik ajándék a Lisa széria mindkét felvonását (Lisa: The Painful és Lisa: The Joyful) magába foglaló Lisa: Definitive Edition. Egy pixelartos, posztapokaliptikus szerepjátékról van szó, amelyben folyamatosan olyan döntésekre kényszerítenek minket az alkotók, amelyek után szinte biztosan nyomorultul érezzük majd magunkat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)