Hirdetés

Ezzel az ingyen játékkal zárul az Epic Games aktuális promóciója

|

Eljött a Mega Sale utolsó hetének kezdete, egyben az utolsó nagyszabású ajándék is elérhetővé vált.

Hirdetés

Annak, aki eddig nem határozta el magát, még egy hete maradt, hogy éljen az Epic Games Store-ban futó Mega Sale akcióival - egész jó árak vannak, megéri minimum körülnézni.

Persze jobb, ha előbb lecsapunk az e heti ingyen játékra, ami nem más, mint a Marvel's Midnight Suns, az XCOM- és Civilization-játékokat fejlesztő Firaxis legfrissebb alkotása, egy történet- és karakterközpontú taktikai-akciójáték, főszerepben természetesen a képregények hőseivel. Különlegessége, hogy harcrendszerében a kártyák kijátszása is szerepet jut, de igazából a sztori miatt érdemes rápróbálni.

Hirdetés

A letöltéshez a fenti linken át vezet az út, ahol a GET gombot kell keresni, majd bejelentkezés után a Place Orderre nyomni. Mi eléggé szerettük, reméljük, nektek is tetszeni fog.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)