Hirdetés

Ezt a két játékot szerezheted meg az Epic Games Store-ból - ne maradj le!

|

Egy Warhammer játék is van az Epic Games Store e heti ajándékai között.

Hirdetés

Továbbra is párosával érkeznek az Epic Games Store heti ajándékai, általában végül még akkor is két játékot kapunk, ha a váltás pillanatában csak egyet ígérnek. Egy horror erre a hétre is jutott, amit érdekes módon a PEGI korhatárbesorolása szerint 16 éves kortól már bátran lehet játszani, ezt pedig egy Warhammer-adaptáció kíséri.

A halloweenre hangolódást a Saturnalia segíti, amit PC-n és Mac-en is lehet játszani. A szardíniai folklórból gazdagon merítő játékban négy karaktert irányítunk, akik egy rejtélyes, minden elhalálozás után átrendeződő faluban mászkálnak, ahol fejtörők várják őket. Egyetlen eszközük egy doboznyi gyufa, de mindenki különleges képességekkel bír.

Hirdetés

A hét másik ajándéka a Warhammer 40,000: Mechanicus, egy körökre osztott taktikai akciójáték, ami természetesen a Warhammer 40,000 kegyetlen világába invitál minket. Az Adeptus Mechanicus seregét irányíthatjuk egy bolygón, testreszabott karaktereket küldhetünk csatába 50 küldetés során.

Mindkettőt jövő hét csütörtökéig tölthetitek le úgy, hogy megnyitjátok az adatlapjaikat, majd a GET gombra böktök, és bejelentkezés után a Place Order lehetőséget választjátok.

November 3. és 10. között a Filamentet, illetve a Rising Storm 2 Vietnamot adhatjuk hozzá könyvtárunkhoz.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)