Hirdetés

Ezek lesznek valójában a PlayStation Plus márciusi ingyen játékai

|

Csak részben volt igaz a PlayStation Plus márciusi ajándékainak szivárgása - négy játékot kapunk.

Hirdetés

Egy hónappal ezelőtt kivételesen épp nem szivárgott ki, mire számíthatnak a PlayStation Plus előfizetői, de most újra érdemes volt felmenni a francia Dealabs oldalára: a hónapok óta pontosan szivárogtató billbil-kun először azt sugallta, az Ark: Survival Evolved és a Team Sonic Racing jár ingyen márciusban, később azonban változatott, és egy három játékból álló listát leplezett le.

Valójában nem hazudott, hiszen minden játék szerepel a végleges listán: ezúttal négy ajándék jár majd.

Hirdetés

A Team Sonic Racing és az Ark: Survival Evolved mellé megkapjuk a Ghostrunner PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös változatát, illetve a Ghost of Tsushima Legends segítségével szamurájnak állhatunk, és online csatatereken bizonyíthatjuk barátaink társaságában, hogy mi tudjuk a legjobban a kardot forgatni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Korábban a Godfall különleges variációja, illetve a Borderlands 2 épp most (még február 28-áig) ingyenes, önállósított Tiny Tina DLC-je miatt ráncolták néhányan a szemöldöküket hangosan, viszont a Tsushima multis módját a korábbi hibákból(?) tanulva bónuszként tüntette fel a Sony.

A játékok március 1-étől lesznek behúzhatók, azok is könyvtárukhoz adhatják őket, akiknek nincs még PS5-je.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)