Hirdetés

Ez lesz a PlayStation Plus egyik májusi ingyenes játéka

|

Ismét egy játék, amely már a megjelenésekor bekerül a Sony szolgáltatásába.

Hirdetés

Sok más szolgáltatáshoz hasonlóan a PlayStation Plus is havonta ad ingyen játékokat az előfizetőinek, az áprilisi felhozatalban például három cím is helyet kapott. Aki ennél is többre vágyik, az a Premium és Extra csomagokra lecsapva egy jóval nagyobb halmazból válogathat, amelybe olyan videojátékok csatlakoztak mostanság, mint a Kena: Bridge of Spirits és a Doom Eternal. Persze a Game Passhoz hasonlóan itt is folyamatosan kerülnek ki játékok a felhozatalból, május 16-án például távozik a Marvel's Spider-Man, a Shenmue 3 és a Metro 2033-Metro Last Light duó is. 

De aggodalomra semmi ok, a Sony májusra is készül ajándékokkal, amik közül az elsőt már le is leplezte a Twitteren keresztül: a PS Plus-tulajok ismét egy különleges alkotást kapnak. 

Hirdetés

Az Enhance Games puzzle-ökkel teli akció-platformere, a Humanity sztorimódjában egy magányos Shiba Inut vezetve kell hatalmas tömegeket felhasználva teljesíteni az adott célt, de aki nagyon rákapott a játék ízére, az böngészhet is a felhasználók által készített pályák között, és akár készíthet is egyet a beépített Stage Creator segítségével. A Humanity május 16-án fog megjelenni PC-re (Steamen), PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, az utóbbi két platform tulajai pedig már az első naptól kezdve lecsaphatnak rá, ha rendelkeznek PlayStation Plus előfizetéssel. 

Nem elhanyagolható részlet, hogy a Humanity kompatibilis lesz a PlayStation VR-ral és a PlayStation VR 2-vel is, és mivel a PS Plus játékkatalógusában nem sok VR-támogatással rendelkező cím található meg, már csak emiatt is különleges adalék lesz az Enhance Games játéka. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)