Hirdetés

Elérhető az Epic Games Store mai ajándék játéka

|

Most is 24 óránk van arra, hogy könyvtárunkhoz adjuk az ingyen kínált játékot.

Hirdetés

Nem sok van már hátra az Epic Games Store ünnepi promóciójából, a main kívül mindössze három játék vár minket, mivel - mint arról a naptárra nézve könnyen meggyőződhettek - három nap maradt az évből. Utána várhatóan visszatér a korábbi rendszer, és hetente cserélődik az ajándék, aminek ugyanúgy fogunk örülni.

Az EGS mai ajándéka, ami holnap 17:00-ig lesz elérhető, a Stranded Deep című túlélőjáték, mely egyébként most debütált a platformon. Ebben egy repülőgépbaleset túlélőjeként tehetünk meg mindent azért, hogy életben maradjunk egy távoli szigeten, ahol az éhség, a szomjúság, a napsütés, különböző mérgezések, sérülések tesznek azért, hogy megnehezítsék dolgunkat. Számos eszközt készíthetünk, vadászhatunk, építkezhetünk, és felfedezhetjük a véletlenszerűen generált szigeteket.

Hirdetés

Holnap 17:00-kor térjetek vissza, a Solitairica következik a listán, ha nem történt változás a kiszivárgott tervekhez képest. Ezt még a Torchlight II és a Jurassic World Evolution követi, utóbbi kettőt tényleg mindenképp érdemes behúzni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)