Hirdetés

Elérhető az Epic Games Store három ingyenes játéka

|

Ezúttal különösen bőkezű az Epic, bár az is igaz, hogy most könnyedebb játékokat húzhatunk be.

Hirdetés

Elképesztő, milyen gyorsan rohan az idő; egy kicsit nem figyelünk, és máris itt egy újabb csütörtök, ami azt jelenti, hogy változott az Epic Games Store ingyenjáték-kínálata. Remélhetőleg beszereztétek a Tacomát és a Next Up Herót, mert ezek elúsztak, helyüket pedig három érdekesség vette át.

Hirdetés

A már a borítóképe alapján is erősen Mega Man-klónnak tűnő 20XX az egyik, mely egy roguelike akció-platformer, ami akár kooperatívan is játszható. Folyamatosan változó pályákon kell lövöldöznünk, és végső soron megmenteni az emberiséget.

A második a Barony, egy látványvilágával a Minecraftot idéző, belső nézetes, kooperatív roguelike, melyben katakombákat fedezhetünk fel egyedül vagy társainkkal, különböző RPG-s szerepekben.

Végül pedig ott a Superbrothers: Sword & Sworcery EP, mely eredetlieg mobilokon aratott nagy sikert. A sajátos látványvilágú akció-kalandjátékban misztikus zenés rejtélyeket oldhatunk meg, miközben díjnyertes zenék szólnak.

Augusztus 6-án 17:00-tól a Wilmot's Warehouse fog ezek helyébe lépni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)