Hirdetés

Egyre nagyobb sikereket ér el a Content Warning című coop horror Steamen, még ingyen be tudod szerezni, ha sietsz

|

A Content Warning megválaszolja a kérdést, hogy "mekkora hülyeségre lennének képesek az influenszerek egy-egy videóért".

Hirdetés

Időnként felbukkan valami a Steamen, ami hamar lenyűgözi az új élményekre vágyó játékostábort. Ilyen volt a Palworld, a Helldivers 2, a Lethal Company, és most a Content Warning is elkezdett felszaladni a toplisták élére. Egy kooperatív horror címről van szó, amely az elmúlt évek indie csodáiból merít, annyi különbséggel, hogy a társas rettegést egy tartalomgyártói körítésbe tekeri. Itt ugyanis mi magunk vagyunk az influenszerek, akik bármilyen veszélyre hajlandóak a magas nézettségért cserébe (nem mindenki vetíthet játékokat a fenekére, ez van).

A játék lényege, hogy eszetlenül veszélyes szituációkba kell belekevernünk magunkat, felvenni a történéseket, aztán feltölteni azokat a nézettség begyűjtése kedvéért. Kemény élet ez az influenszer dolog, és nem mindenki fogja megélni a nyugdíjat, vagy akár csak a havi donációt.

Hirdetés

Így tessék elképzelni az élményt.

A dolog érdekessége, hogy a fejlesztők ingyenessé tették a játékot annak első 24 órájában. Szóval ha siettek, akkor még ma este 6-ig ingyen hozzáadhatjátok a Content Warningot a Steam gyűjteményetekhez. Később már 8 euróba fog kerülni a cucc, így érdemes lesz igyekezni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)