Hirdetés

Egészen bizarr játék ingyenes most az Epic Games Store-ban

|

Nem látni ilyet mindennap, de mindig örülünk, ha valami teljesen újat próbálhatunk ki.

Hirdetés

Az Epic Games Store ingyenjáték-osztogatását persze akkor szeretjük a legjobban, amikor valami nagy értékűt kapunk, de az is jó, ha egy kevésbé ismert játékot húzhatunk be, amiről egyébként lehet, hogy másképp nem hallottunk volna.

Az e heti ajándék még 2019-ben jelent meg, de ha elkerült titeket, ne aggódjatok, nem vagytok egyedül. A Demon's Tilt egy shoot 'em up és hack 'n' slash elemekkel felturbózott flipper, amiben célunk a labdák lehető legfeljebb juttatása, illetve a legmagasabb pont elérése. Az élményhez retro zene is párosul.

Hirdetés

A letöltéshez nyissátok meg az Epic Games Store-t a fenti linken vagy a PC-s kliensen keresztül, majd a játék adatlapján a GET gombot keressétek, és adjátok hozzá a könyvtáratokhoz. Nem muszáj letölteni, ha behúztátok, megmarad az idők végezetéig (vagy amíg létezik az EGS).

A jövő héten a Total War: Warhammer és a City of Brass vár majd minket.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)