Hirdetés

A hétvégi ingyen Xbox játékok a kert és a világvége rajongóinak is tartogatnak meglepetést

|

Ha még nem véstétek kőbe hétvégi terveiteket, akkor érdemes lehet ránéznetek a Free Play Days alkalom ajánlataira. Nehogy le kelljen mondani majd valamit.

Hirdetés

Ahogy mindig, a zöld csapat kapitányai ezúttal is hoznak egy maréknyi játékot, amit az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate előfizetői extra költségek nélkül pörgethetnek a hétvégén. Ezúttal a kosárba a Lawn Mowing Simulator, az Outcast - Second Contact és a Fallout 76 kerültek be.

Míg többnyire a Free Play Days alkalmak csütörtök estétől hétfő reggelig tartanak, most egy kicsit bomlik a formula, legalábbis a Fallout 76 esetében. A Bethesda online szolgáltatását egészen jövő kedd estig lehet majd próbálgatni.

Természetesen az sem túlzottan nagy újdonság, hogy az ingyenes próbalehetőség mellé akciós leárazás is társul, a három említett címből kettő nyomott áron lesz beszerezhető az akciós időszak alatt.

Hirdetés

Ha folytatni szeretnétek azokat a Free Play Days után is, akkor érdemes lesz mielőbb előhúzni a bankkártyát:

Az aktuális Free Play Days alkalomnál egyébként az Outcastet is felsorolták, mint akciós játékot, de a hír írásának pillanatában annak ára a szokásos 5200 forint volt. Nem tudjuk, hogy ez változni fog-e a napokban, de arra is pillantsatok rá, ha felkeltette érdeklődéseteket a játék.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)