Hirdetés

A GOG.com is ingyen játékot ad karácsonyra

|

A többiek sem akarnak lemaradni az Epic Games Store mellett.

Hirdetés

Az utóbbi napokban alapvetően az Epic Games Store halmozott el bennünket karácsonyi ajándékokkal (és folytatja ezt a jövőben is), de a többi nagy, vagy nagyobb játékos sem akar teljesen kimaradni a buliból. Most épp a GOG.com döntött úgy, hogy ideje lenni valami kis csekélységgel megdobni a felhasználókat.

Így is tetettek, ajándék játékuk, az I Have No Mouth And I Must Scream pedig erre a linkre kattintva teljesen ingyenesen megszerezhető.

Hirdetés

Az I Have No Mouth And I Must Scream gyakorlatilag egy 1968-as, Hugo-díjas novella (Szája sincsen, úgy üvölt) videojátékos adaptációja. Harlan Ellison történetét még 1995-ben dolgozták át egy point-and-click kalandjátékká, melyet a Cyberdreams és The Dreamers Guild együttműködésének köszönhettünk. A játék tervezésében maga az eredeti mű szerzője is részt vett.

Ha kedvelitek az efféle retró kalandjátékokat, akkor mindenképp érdemes tennetek vele egy próbát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)