Hirdetés

A GOG-nál még nincs vége az ünnepeknek, újabb ingyen játékot adnak nektek

|

Egy igazán különleges játékkal kedveskedett a GOG.com.

Hirdetés

Az ünnepek alatt nem csak az Epic Games Store, hanem a GOG.com is bedobott pár ajándék ingyenes játékot, az utóbbi gárda pedig januárban sem állt le, jut még a 2022-es év első napjaira is egy meglepetés. 

A következő 48 órában (egészen pontosan már csak 46-ban) ugyanis az Iratus: Lord of the Dead nevezetű játék szerezhető meg a GOG.com-on teljesen ingyenesen. Természetesen egy DRM-free verzióról van szó, de ez szinte egyértelmű a GOG esetében.

Hirdetés

Az Iratus: Lord of the Dead egy körökre osztott taktikai roguelike RPG, vagyis egy igazán különleges hibrid, ami ráadásul egy elég izgalmas dark fantasy univerzumban kapott helyet. A játékban élőhalottak változatos kompániáját kell győzelemre segítenünk. Érdekes koncepció, mindenképp érdemes tenni vel egy próbát, hiszen most még csak fizetnetek sem kell érte.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha egyébként egyszer sem akartok lecsúszni a különböző ajándék játékokról, akkor érdemes gyakran rákukkantani a GameStar Ingyenes játékok nevű rovatára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)