Hirdetés

20 ezer forintot spórolhatsz, ha lecsapsz az Epic Games Store ingyen játékaira

|

Most nem az olcsóbb játékok kosarából válogatott az Epic Games.

Hirdetés

Néhány hétig csak egy-egy játék járt, ám most úgy tűnik, visszatértünk a heti 2-2-höz: ahogy az elmúlt hét napban, úgy az előttünk állókban is két címmel bővítheti mindenki a könyvtárát.

A hét első és értékesebb ajándéka a Soulstice, egy tavaly szeptemberben megjelent akciójáték, ami első ránézésre akár soulslike is lehetne, de nem célja az idegeinket tornáztatni. Egy rejtélyes világba utazhatunk el, ahol az embereket megszálló szörnyetegek fenyegetik a békés, boldog életet, de Briar és Lute, két lánytestvér mindent megtesz, hogy megakadályozzák a pusztulást. A romokban lévő városban velük kell kalandoznunk, miközben mindenféle izgalmas titkokra derül fény. Változatos harcrendszere és hangulata miatt megér egy próbát.

Hirdetés

Ettől eltérőbb nem is lehetne a másik e heti ajándék, a Model Builder, amiben, nos, modelleket kell építeni. Bármit megalkothatunk, amit el tudunk képzelni, majd alkotásaink értékesítéséből szerezhetünk újabb eszközöket.

Mindkettőt elérhetitek a linkekre kattintva, és bejelentkezés után a GET gombbal szerezhetitek meg őket örökre, vagy amíg az Epic Games Store él. Ne felejtsétek el a Place Orderrel véglegesíteni a folyamatot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)