Hirdetés

Hivatalos többjátékos mód is készült a Grand Theft Auto III-hoz, de kukázták

|

A 2001-ben megjelent játékot, ha minden jól megy, másokkal együtt is játszhattuk volna.

Hirdetés

Valószínűleg senki nem érezte úgy, hogy a Grand Theft Auto III által nyújtott élmény nem teljes többjátékos mód nélkül, annak ellenére sem, hogy a sorozat előző részeiben volt multis mód. A 3D-s éra játékaiból ez teljesen kimarad, csak moddereknek köszönhetjük, hogy más játékosokkal együtt is bejárhattuk Liberty Cityt, Vice Cityt és San Andreast. 

A Rockstar egykori fejlesztője, Obbe Vermeij, aki szívesen mesél ezen korszak részben általa fejlesztett GTA-iról, most egy érdeklődő kérésére válaszolva elmondta, dolgozott a GTA III többjátékos módján, de ezt egészen egyszerű okból kénytelenek voltak elvetni.

Hirdetés

Állítása szerint az alapok működtek, de túl sok volt a tennivaló, így lemondtak róla. Aztán a Vice Citynél megint megpróbálták, ismét sikertelenül, a San Andreashoz pedig azért nem készítettek semmi szignifikánsat (csak egy korlátozott, konzolexkluzív kooperatív módot), mert úgy érezték, az aktuális konzolgeneráció már nagyon a végét járja. A Grand Theft Auto IV-nél már elegendő programozó és pályatervező állt rendelkezésre, így a 2008-ban megjelent, a HD-korszakot elindító részbe ezért kerülhetett teljes értékű multi.

Egészen biztos, hogy a jövő GTA-iban lesz többjátékos mód - a Grand Theft Auto Online elképesztő sikeréhez hasonlót könnyen elérhet a GTA VI hasonló módja is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)