Hirdetés

A SEGA régen interaktív erotikus játékot is készített, most le is töltheted

|

Nem hallottál még a The Sacred Pools nevű játékról? Nem vagy egyedül.

Hirdetés

Nem kell tájékozatlannak érezned magad, ha nem hallottál még a Sega évtizedek óta elfeledett projektjéről, a The Sacred Poolsról. A játék fejlesztésével a SegaSoftot bízta meg az anyavállalat. Az amerikai bázisú csapat feladata az volt, hogy a felnőtteket célzó videojátékokat készítsenek, amik több platformra is megjelenhetnek, például PC-re és PlayStationre.

Nem nehéz kitalálni, hogy mennyire lett sikeres a projekt.

A Sega a The Sacred Pools nevű készítményt az 1996-os E3 során mutatta meg a nagyközönségnek, jóval azután, hogy a játékosok kitapasztalták: a hasonló stílusú játékoknak egyszerűen nincsen létjogosultsága.

Hirdetés

A sajtó azonnal elásta a még javában készülő projektet, a Sega pedig gyorsan reagálva eltűntette a föld színéről, és soha nem vették elő újra.

A Gaming Alexandria oldalnak most sikerült utolérniük egy fejlesztőt, aki annak idején dolgozott a The Sacred Pools projekten, és aki elárulta, a játék 2-3 millió dolláros költségvetéssel rendelkezett. Ebből jól látszik, hogy a Sega tényleg bízott a játékban, akkoriban ugyanis nem volt divat ennyi pénzt egy címbe fektetni.

Szerencsére az oldal lelkes gyűjtői megszerezték a játék több verzióját és elérhetővé tették mindenki számára a PC-s, a Saturnos és PlayStationös prototípust is, amihez már csak egy jó emulátor kell, és mehet is a... móka?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)