Hirdetés

Egészen érdekes a Half-Life „Game Boy-os” demake-je

|

Lehet, hogy a Half-Life 3-at nem kapunk soha, de az biztos, hogy a rajongók elszórakoztatnak majd minket a félőrült projektjeikkel.

Hirdetés

A hobbifejlesztők körében nagy divatja lett a játékok demake-elésének. A legutóbbi ilyen projektet Jackarte-nak köszönhetjük, aki fogta a Half-Life színes-szagos világát, és átfordította azt a zöld árnyalataira. A játék gyakorlatilag egy Game Boy kalandnak néz így ki, ami különös nosztalgiát kölcsönöz az egyébként is retro élménynek. A 15 perces demóban egyébként tiszteletreméltó meló van, tekintve, hogy egész sokáig visz a játék első felében.

Hirdetés

Megkapjuk Gordon Freeman irányítását, kezünkbe adják a mindig megbízható feszítővasunkat, és mehetünk szétcsapkodni a headcrabeket és zombikat. A játék tempója és a környezet mérete nyilván kicsit túlnyújtózkodik a kézikonzol lehetőségein, de ettől még nem lesz kevésbé mókás az egész.

Aki maga is szeretné kipróbálni a demake-et, az ezen a linken keresztül letöltheti azt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)